Család

Egy esküvői meghívó miatt forrong az internet

„B***ódj meg, Covid-19!” Ezzel a felkiáltással indít egy pár esküvői meghívója, akik a körülmények ellenére úgy döntöttek, nem halasztják el a nagy napjukat, sőt világgá is kürtölik, milyen magasról tojnak a járványra.

Maszkot senki sem viselhet! Szeretnénk látni a vendégeink gyönyörű száját

Ezzel a mondattal indít Erica Fartlander és Dustin Ween botrányos esküvői meghívója, hogy aztán nagyon gyorsan emelni tudja a tétet. „Lesz külön köhögőszobánk” – írja a pár, akik hozzáteszik, hogy arra készülnek, hogy a nagyszülőkről rengeteg fotót készítsenek, felkészülvén arra az esetre, ha az esküvő után netán történne velük valami. Nem csoda, hogy aki látta a meghívót, azonnal kiakadt, csakhogy sok embernek feltűnt, hogy valami gyanús van ebben az egészben – írja a Yahoo Lifestyle.

A botrányos esküvői meghívó (fotó: Twitter)

A botrányos esküvői meghívó (Fotó: Twitter)

Az Erica Fartlander és a Dustin Ween ugyanis beszélő nevek, az angolul tudók közül sokaknak leesett, hogy ezek a finggal és farokkal poénkodó nevek nem lehetnek valódiak, tehát ez az egész meghívó csak egy paródia. Azt azonban egy elmés kommentelő gyorsan hozzátette, hogy olyan korban élünk, ahol nem egyértelmű a paródiajelleg, és ez már önmagában szomorú, hiszen tényleg jó néhány pár akad, akik a veszélyek ellenére kitartanak a lakodalmuk mellett. A Maine állambeli Millinocketben például egy esküvő 270 azonosított fertőzéshez és nyolc halálesethez vezetett. A paródia mindenesetre tökéletesen felhívja a figyelmet arra, mi a baj azzal, ha valaki a jelenlegi körülmények között is ragaszkodik a nagy napjához.

Legfrissebb híreink a koronavírus-járványról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top