Család

Vissza akarja kapni a másfél éve az erdőben hagyott kisfiát

Egy erdős részen szülte meg és hagyta magára a kisbabát Gabriella, akinek még a saját édesanyja sem tudott róla, hogy unokája lesz.
kisbaba

Vissza akarja kapni kisfiát az a máriabesnyői nő, aki tavaly áprilisban szülte meg, aztán pedig magára hagyta a csecsemőt – számolt be a Tények. A kisbaba csak azért maradt életben, mert egy férfi még időben megtalálta.

A 29 éves nő – aki hosszú hónapokig volt letartóztatásban – titkolta a terhességet, még saját édesanyja sem tudta, hogy gyereket vár. Úgy tűnik azonban, megbánta, hogy elhagyta a kisfiát, és szeretné magához venni. Azt mondja, már képes lenne felnevelni őt.

A nő ellen azonban időközben vádat emeltek emberölés kísérlete miatt, hamarosan bíróság elé állítják. A történtek óta másfél év telt el. A Tények által megkérdezett pszichoterapeuta szerint ezalatt több hatás is érhette az anyát. A szakember szerint elképzelhető, hogy az az állapot, amiben akkor volt, amikor lemondott a gyermekéről, egyszerűen feloldódott az idővel. Gabriella szerint kisfia a Pál nevet kapta. Az anya úgy tudja, a gyereke még mindig ideiglenes nevelőszülőknél van.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top