nlc.hu
Család

Joe Donor spermadonor

A járvány alatt sem lassít a spermadonor, akinek eddig 150 gyereke született

A Joe Donor álnéven ismert spermadonornak eddig már 150 gyereke született, és most ismét járja a világot.
Sperma

A koronavírus-járvány és a karantén miatti korlátozások idején sem állt le a spermadonor, akinek eddig 150 gyereke született szerte a világon.

A valódi nevét titokban tartó Joe Donor azt mondja, idén eddig egy nőnek született gyereke tőle, de öt másik már terhes. Ezért valószínűleg sikerülni fog az a terve, hogy 2020-ban legalább 10 gyereke szülessen.

A Vermont államban élő férfi a karantén legnagyobb részét Argentínában töltötte. Spermaadományozás miatt utazott az országba, de a lezárások miatt ott ragadt. Ám miután feloldották az utazási korlátozásokat, sietett is vissza a „munkába”, ezen a héten öt nővel találkozik Londonban.

A 49 éves spermadonor nem kér pénzt a szolgáltatásaiért, azt állítja, örül, hogy segíthet másokon. Azt nagyon szereti, amikor meglátja az újszülöttekről küldött fotókat, és elég sok hasonlít rá.

Joe úgy érzi, a járvány idején elfoglaltabb, mint valaha. London után siet Olaszországba, Szingapúrba, a Fülöp-szigetekre és Argentínába.

(LadBible)

Még több cikk spermadonorokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top