Család

Hegedűszó, virágfüzér: ilyen menő vonatos kamuesküvő még nem volt

Ennyire elég egy hét és 100 ezer forint.

Elvin Mensah átverésekben utazik, 2019 őszén például egy vonatos kamurandevú miatt került be a hírekbe, most pedig emelte a tétet, és az egyik londoni HÉV-kocsiban egy esküvői helyszínt rendezett be. Állítása szerint a kamuesküvőt mindössze egyetlen egy hét alatt szervezte meg, és 250 fontjába (kb. 100 ezer forintjába) került, írja a Metro.

Elvin Mensah már régóta szeretett volna egy állagzit tartani, és úgy gondolta, most jött el az ideje, hogy meg is valósítsa ezen tervét, hiszen járvány idején sok párnak nincs lehetősége arra, hogy nagyszabású ceremóniát és lagzit tartson.

Hozzátette, amennyire tudták, próbálták betartani az egészségügyi előírásokat, (szinte) mindenki viselt maszkot, és volt náluk kézfertőtlenítő is, és az is kapott belőle, akinél véletlenül nem volt.

Természetesen a csók sem maradt el, igaz, az ifjú pár arcpajzsot viselt, a vendégeknek pedig süteményt és alkoholmentes pezsgőt szolgáltak fel.

Fotó: Pixabayt nl

Fotó: Pixabay

Még több különleges esküvő:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top