nlc.hu
Család

Ingyen netért adtak hülye nevet a kislányuknak

Hülye nevet adtak a kislányuknak, hogy 18 évig ingyen kapják az internetet

Komolyan vette a pár az internetszolgáltató akcióját, és a cég után nevezték el a kislányukat, hogy a gyerek felnőttkoráig ingyen kapják a netet.
Újszülött baba

A legtöbb ember szimpla PR-fogásnak gondolná a Twifi nevű svájci internetszolgáltató akcióját: 18 évig ingyen internetet adnak annak, aki a cég után a kislányának a Twifia vagy a kisfiának a Twifius nevet adja. Jó poén, ügyes húzás, de ennyi.

Egy pár azonban másképp látta a dolgot, teljesen komolyan vette a lehetőséget, és második kislányukat Twifia néven anyakönyveztették. Az apa addig-addig ízlelgette a különleges nevet, hogy a végén megtetszett neki, aztán a párja is belement a dologba. Végül a kislány második keresztneve lett a Twifia.

A névtelenségbe burkolózó 30 és 35 éves szülők azt mondják, a pénzt, amit a gyerek felnőttkoráig megspórolnak, félreteszik a kislánynak. A cég pedig megígérte, hogy ha tönkremennek, akkor is fizetni fogják a család internetét a gyerek 18 éves koráig.

Kérdés, mihez kezd majd a kislány az ölébe hulló összeggel? Lehet, hogy az első dolga lesz megváltoztatni a nevét…

Eladnád a gyereked nevét egymillióért?

Kiszámoltuk, egy átlagosnak számító hazai internet-előfizetés mellett 18 év alatt mennyit spórolna egy család, ha ingyen kapná a netet. Havi 5 ezer forintos előfizetési díj esetén alig több mint egymillió forint jönne össze, a nyilvánvaló áremelkedéseket nem számítva.

(LadBible)

Még több különleges név az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top