Család

A brazil férfi hozzáment saját magához, miután a párja elhagyta

Elég drága dolog manapság lefújni egy esküvőt, ezért a brazil Diogo Rabelo úgy döntött, annak ellenére is megtartja az övét, hogy nem lesz kihez hozzámennie.

Diogo Rabelo és Vitor Bueno még múlt novemberben jegyezték el egymást, és már minden elő volt készítve ahhoz, hogy előző hónapban egy nagy, flancos esküvőn mondhassák ki egymásnak a boldogító igent. Csakhogy a pár sokat veszekedett, és végül Vitor júliusban szakított Diogoval – írja a LadBible.

Egy ilyen szerencsétlen szituációban a pár általában értesíti a meghívottakat a rossz hírről, és lefújják az esküvőt, de Diogo úgy döntött, nem követi az efféle hagyományokat, inkább megtartja a nagy eseményt és hozzámegy… saját magához. Október 17-én tehát a brazil férfi egy tükörbe beszélve mondta ki a boldogító igent. Az eseményre természetesen Viktor vendégei nem jöttek el, de Diogo ötven meghívottjából negyven úgy érezte, érdemes megünnepelnie ezt. A különleges, flancos nap a férfi számára közel húszmillió forintba került: nem spórolt semmin. „Ami tragédiának indult, abból komédiát csináltam” – vallotta meg hitvallását Diogo, aki azt akarta üzenni ezzel, hogy ő semmiképp sem áldozat, és a boldogsága nem függ attól, összeházasodik-e valakivel. Ez persze nem zárja ki azt, hogy később mégis megházasodjon. A szologámiának, vagyis az önházasságnak vannak ellenzői, akik szerint az egész nem más, mint a narcizmus megtestesülése, ugyanakkor mások szerint egy ilyen esemény az önbecsülés ünnepe is lehet.

További izgalmas esküvői sztorik az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top