nlc.hu
Család

Mi lett Jade Goody fiaival?

Felfigyelt a divatszakma a fiatalon elhunyt Big Brother-sztár fiaira

A brit Big Brother egyik legellentmondásosabb sztárja, Jade Goody 2009-ben hunyt el rákban. Fiai azóta már kamaszok, az egyiküknek pedig máris beindult a saját karrierje.

Az akkor 21 éves Jade Goody 2002-ben, a brit Big Brother harmadik évadának egyik játékosa volt. Az essexi lány legfőképpen harsány stílusával és műveletlenségével „tűnt ki” a többiek közül és néhány hónap alatt elérte, hogy Nagy-Britannia egyik legutáltabb nője lett. Kétes hírnevét azonban kiválóan tudta kamatoztatni, a valóságshow után több más televíziós produkcióban is szerepelt, illetve különféle termékeket, többek között két parfümöt is piacra dobott a saját neve alatt. A Big Brother után összejött Jeff Brazier tévés műsorvezetővel, akitől két fia született: Bobby 2003-ban és Freddie 2004-ben. Ám a kapcsolat befuccsolt, és szülők szakítottak.

2008 nyarán kiderült, hogy méhnyakrákban szenved, mely néhány hónapon belül a májára és a bélrendszerére is átterjedt. 2009 februárjában az orvosai közölték vele: menthetetlen és csupán néhány hete van hátra. Pár nappal később feleségül ment akkori párjához, Jack Tweedhez. A 27 éves Goody 2009. március 22-én, álmában hunyt el.

Bobby és Freddie Brazier

Bobby és Freddie Brazier kisgyerekként édesanyjukkal és napjainkban (Fotó: Getty Images/Instagram)

Fiait az édesapjuk és annak új felesége nevelte fel, Bobby már 17, míg Freddie 16 éves. Az idősebbik Brazier-fiúra tavaly felfigyelt egy modellügynök és már túl is van néhány jelentősebb fotózáson, illetve még a koronavírus-járvány előtt a nemzetközi kifutón is debütált, mégpedig a Dolce & Gabbana milánói divathéten megrendezett divatbemutatóján. Ezt követően a világ minden tájáról kapott felkéréseket, ám a pandémia okán egyelőre ezek közül még csak néhánynak tudott eleget tenni. „Úgy nézek ki, mint anya, mindig is ezt mondogatták nekem. Az ő ajkait, mosolyát és szemeit örököltem. A többit pedig apámtól. Egyre jobban hasonlítok rá is” – nyilatkozta Bobby a Daily Mailnek.

Bobby Brazier
Megnézem
Összes kép (4)

Öccse, Freddie iránt szintén érdeklődött már néhány modellügynökség, így minden esély megvan arra, hogy az ő karrierje is beindulhasson, ám Bobby szerint erre még várnia kell: „A modellszakmában minden az időzítésről szól. Ha egy éve csináltam volna ezeket a dolgokat, amiket most csinálok, nem álltam volna készen rájuk. Fel kell nőnöd, ez egy komoly munka. Profinak kell lenned. Én már itt vagyok, az öcsém még határozottan nincs itt. De el fog jönni az ő ideje is.”

Bobby eltökélt szándéka, hogy „saját jogán” is nevet szerezzen magának és ne csak híres szülei fiaként hivatkozzanak rá. Elismeri ugyanakkor, hogy az érvényesülésben sokat segít, hogy a szülei ismert emberek. „Nyilvánvalóan előnyöm van és ezt nem szabad figyelmen kívül hagynom, de rosszul sem kellene éreznem magam emiatt. Szerencsés és áldott vagyok, de nem fogok visszautasítani egy fizetési csekket csak azért, mert a szüleim azok, akik. Azt viszont nem akarom, hogy mindent ennek köszönhetően kapjak meg. Ez fontos a számomra” – magyarázta Bobby, aki a modellkedés mellett a Kelet-Londoni Főiskola hallgatója.

Elárulta azt is, hogy a valóságshow-k világa, ami a szülei számára meghozta a hírnevet, őt nem vonzza, viszont hitelesebb tévéműsorokban szívesen szerepelne.

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top