nlc.hu
Család

Megverték a sztárséf fiát

Megverték a magyar sztárséf fiát, egy tinibanda támadt rá a Széll Kálmán térnél

Egy vélhetően már többeket is megtámadó tinibanda kötött bele egy hazai sztárséf fiába a Széll Kálmán térnél. Először sértegették, majd ütni kezdték.

Az egyik hazai sztárséf fia elindult, hogy találkozzon a barátaival, de a Széll Kálmán tér közelében egy tinikből álló banda kötött bele: eleinte sértegetni, később pedig ütni kezdték. A felek korábban soha nem találkoztak egymással, így nem lehet tudni, mi lehetett a támadás oka. A fiúnak szerencsére nem lett nagyobb baja, mert gyakorlottan védte meg magát, és egy arra járó ismeretlen rájuk hívta a rendőrséget. Az egyik elkövetőt sikerült elfognia a rendőröknek – írja a Blikk.

Részlet A karate kölyök című filmből. Képünk illusztráció (fotó: Profimédia)

Részlet A karate kölyök című filmből. Képünk illusztráció (Fotó: Profimédia)

A rendőrök elől elmenekülő elkövetők azóta folyton fenyegetőznek, és bosszút esküdtek a fiú ellen. Édesapja őt, valamint a nyomozás érdekeit védve nem akar a nyilvánosság elé állni. A nyomozás már folyik, a rendőrség munkáját térfigyelő kamerák felvételei is segítik. A lap kérdésére a rendőrség elmondta, hogy csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult eljárás, eddig egy főt hallgattak ki gyanúsítottként. Sajnos az eset nem egyedi: a Széll Kálmán tér környékén több ehhez hasonló támadást hajtott már végre egy fiatalokból álló csoport.

Garázdákkal teli van az ország:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top