nlc.hu
Család

Ablakon kiugrott nő

Nem akart visszamenni a kórházba a szombathelyi nő, ezért kiugrott az ablakon

Még a koronavírus-járvány előtt kórházba került, ahonnan negatív tapasztalatokkal tért haza. Várt volna rá egy újabb műtét, azonban az asszony nem akart kórházba menni.

Tragikus esetről számolt be a hvg.hu. Egy nyolcvan év fölötti asszony kiugrott az ablakon, miután orvosa tanácsának ellenére nem akart újból kórházba menni egy állapotjavító műtét miatt.

Kiugrott az ablakon egy asszony

Képünk csak illusztráció. Fotó: Unsplash

Az idős asszony a szombathelyi Mikes Kelemen utcában ötödik emeleti lakásából vetett mélybe magát. A házban lakók azt nyilatkozták, hogy az asszony a tömbház első lakói között volt, több mint negyven éve lakott az ötödik emeleti lakásban. Még a koronavírus-járvány előtt kórházba került, ahonnan negatív tapasztalatokkal tért haza, többeknek is arról panaszkodott, hogy úgy érezte, semmibe vették.

Kedden háziorvosa kórházba utalta újra egy olyan beavatkozásra, ami javított volna az egészségi állapotán, ő azonban nem akart bemenni. A nő a háziorvostól visszaérkezve még beszélt néhány házbelivel, majd bement a lakásába, és nem sokkal később kiugrott az ablakon, írja a lap.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top