nlc.hu
Család

Megütötte gyereke tanárát

Hazugság miatt ütötte meg és köpte le gyereke tanárát

A 32 éves apa tettéért felfüggesztett börtönbüntetést kapott a hatvani bíróságon.

A hatvani bíróság jogerősen három év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte azt a 32 éves csányi férfit, aki a közelmúltban megütötte, és le is köpte gyereke testnevelő tanárát – számolt be a Tények. Riportjukból kiderült, az erőszakot megelőzően a férfi gyerekét kiállították egy iskolai játékból, mert nem tartotta be a szabályokat.

A gyerek hazaérve azt hazudta szüleinek, hogy a tanár pofon vágta őt, mire az apa bement az iskolába, hogy kérdőre vonja a pedagógust. A Tények tudósítása szerint noha úgy tűnt, a tanárnak és az apának sikerült tisztáznia a helyzetet, a férfi másnap ismét megjelent az iskolában.

„Számon akarta kérni a pedagógust az előző nap történtekkel kapcsolatban” – mondta Gubala Ádám Miklós, helyettes sajtószóvivő ügyész, majd hozzátette, ez volt az a pillanat, mikor az intézmény vezetője is közbelépett: azzal próbálta csitítani a feleket, hogy megígérte, gyorsan kivizsgálja az esetet.

Hiába derült ki, hogy a gyerek hazudott a szüleinek, a büntetett előéletű apa rárontott a tanárra, megütötte, majd le is köpte. Közfelügyeletet ellátó személy elleni erőszak miatt állították bíróság elé.

Nem csak rossz hírek érkeznek a tanárokkal kapcsolatban. Íme néhány pozitív történet: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top