nlc.hu
Család

12 évesen szülő kislány

Senki se vette észre, hogy terhes a 12 éves spanyol kislány, aki otthonában szült

Se a család, se a tanárok és osztálytársak, se a szociális hatóság nem vette észre, hogy a kislány terhes.

Otthonában szülte meg gyerekét egy 12 éves gyerekanya a spanyolországi Kantábria tartomány egyik városában, miután senkinek sem tűnt fel, hogy a kislány terhes – számol be róla a 24.hu. A kislány anyja mentőt hívott, amikor egyértelművé vált számára, hogy a gyermek szülni fog, de már nem tudták szülés előtt kórházba vinni.

12 évesen szült a spanyol kislány

Fotó: Unsplash

A köldökzsinórt már a mentősök vágták el, akik megállapították, hogy anya és gyermeke is egészséges, majd mindkettőjüket kórházba szállították. A kislányt a december 6-ai szülés óta már hazaengedték, de újszülöttjét bent tartották megfigyelésre.

A történet legszomorúbb része talán az, hogy a szülésig a kislány anyjának egyáltalán nem tűnt fel, hogy gyermeke terhes, de tanárai és osztálytársai, illetve a szociális hatóság sem vette észre. A lány családját ugyanis a hatóság figyelte, mivel az apa drogkereskedelem miatt ült. Jellemzésük szerint a kislánnyal nem volt semmilyen probléma, az iskolában jók voltak a tanulmányi eredményei, és úgy találták, hogy jó úton haladnak…

A hatóságok még vizsgálják, hogy hogyan lett terhes a 12 éves lány. A beszámolók szerint egy 17 éves fiú az apa, akire a család rokonaként hivatkoztak, és aki a járvány miatt hozott korlátozó intézkedések márciusi bevezetése óta élt egy házban a lánnyal. A család már közölte, hogy az újszülöttet örökbe fogják adni.

Hasonló történetek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top