nlc.hu
Család

Ötgyermekes anyuka éjszakája

Kendőzetlen őszinteséggel mesélte el az ötgyermekes anyuka, milyen egy éjszakája

Az ohiói Crystal Milutinovic 29 éves, hármasikrei vannak, és két nagyobb gyereke. Elmesélte, hogyan telik egy éjszakája.
Ötgyermekes anyuka

A 29 éves Crystal Milutinovicnak és férjének nincs könnyű dolga: a 2 éves Lana és a 3 méves Demitirj mellett hármasikrei is születtek. A nő és férje nehéz időszakon ment keresztül, hiszen két babát is elvesztettek, Crystal elvetélt.

I am obsessed 😍 with our big family ❤️ #inlove #blessed #7kidslater #sweetbabies #myworld #thankful #grateful Marko Milutinovic

Közzétette: Crystal Milutinovic – 2020. november 2., hétfő

A most ötgyermekes anyuka közösségi oldalain osztja meg, milyen az élet hármasikrekkel, és két nagyobb gyerkőccel. Mint mondja, egy éjszaka körülbelül egy órája van, hogy picit pihenjen, hiszen folyamatosan tejet fej, etet, pelenkáz.

A két nagyobb gyerkőc már fél 8 körül ágyban van, de a csecsemők fel 12 körül alszanak el. Ekkor ugyancsak tejet fej, takarít, majd pihen egy picit. Férje éjjel 1 órakor kel fel a picikhez etetésre, majd Crystal ismét váltja hajnali háromtól egészen reggelig.

Emberfeletti!

A gyerekek és az önállóság:

via

(Nyitókép: Getty)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top