nlc.hu
Család

Eltűnt Karcagról egy kétgyermekes anyuka

Otthonából tűnt el egy kétgyermekes anyuka, exével megkávézott, majd nyoma veszett

Az ünnepek előtt veszett nyoma a fiatal nőnek.

December 22-én otthonából tűnt el egy fiatal karcagi nő, édesanyja december 24-én jelentette a rendőrségen, hogy lányának nyoma veszett.

„A lányom eltűnése előtt másfél héttel költözött vissza a párja a szüleihez, miután szakítottak. Öt éve voltak együtt, 3 esztendeje egy közös gyerekük is született. Korábban albérletben éltek Felsőlajoson, nagyjából 10 hónapja költöztek haza hozzám Karcagra” – nyilatkozta az anya a Borsnak.

Állítása szerint lányának már akkor sem volt jó a viszonya kisebbik gyermekének apjával, mikor hozzáköltöztek, de úgy gondolták, adnak a kapcsolatuknak még egy esélyt. Amikor pedig a férfi mégis elköltözött, azt kérte, hagy vigye magukkal fiukat.

„Úgy volt, hogy az eltűnés előtti hétvégén jön át a kicsivel, de ő váratlanul 22-én érkezett. Én akkor éppen dolgozni voltam. Az elmondása szerint ő ébresztette a lányomat, aztán kávéztak, beszélgettek, majd Marcsi megfürdött és elment. Amikor Attila azt kérdezte, hogy hova megy, állítólag azt a választ kapta, hogy nincs hozzá köze.”

A férfi ezután a házban maradt a két gyerekkel, amikor pedig megérkezett a nő testvére, azonnal értesítette édesanyjukat a történtekről. 

„A kisebbik gyermek azóta is az apjánál van. A nagyobbiktól kérdeztem, hogy látott vagy hallott-e valamit, de azt mondta, hogy az egyik szobában mesét nézett, így nem tud semmiről. Attól félek, hogy valami nagy baj érte szegényt” – tette hozzá az asszony.

rendőrautó

Fotó: Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top