nlc.hu
Család

Mindent egyszerre csináló barátok

Mindent együtt csinál, még gyereket is egyszerre vállal a két jó barát

Semmi sem állhat közéjük.

Két nő, akik gyerekkoruk óta a legjobb barátok, és egész életükben elválaszthatatlanok voltak, szinte pontosan ugyanabban az időben szülték meg első gyermeküket. Chloe Taylor és Laura Morton a bevásárlástól a babakocsi keresésig is mindent együtt csinál.

Mindent együtt csinál a két jó barátnő

Laura és Chloe. Fotó: Instagram

A gyerek körüli teendők mellett egyszerre vásároltak ingatlant, egymás nyoszolyólányai voltak. Terhességük alatt folyton támogatták egymást, és két egészséges fiút szültek – mindössze három hónap különbséggel. „Mindig azt mondtuk, hogy egyszerre akarunk terhesek lenni, de soha nem gondoltuk, hogy ez valóban megtörténik” – mondja Chloe. Nem meglepő, hogy a gyerekkori barátok egymásnak is előbb mondták el, hogy terhesek, mint a párjuknak.

Még az instagramjuk is közös:

A barátok szerint nagyon jó volt együtt terhesnek lenni, mivel így nem féltek attól, hogy kimaradnak egymás életéből, hiszen mindketten ugyanabban a csónakban eveztek. Még abban is fura közösséget vállaltak egymással, hogy mindketten farfekvéses babát hordtak a szívük alatt.

 Chloe és Laura íz évvel ezelőtt találkoztak mostani férjükkel – hat hónap különbséggel. Gyakran járnak el négyesben, sokszor nyaralnak együtt, a férfiak is jóban lettek egymással.

Barátságuk azt is túlélte, amikor 2010-ben mindketten más egyetemre jártak. A barátnők remélik, hogy gyerekeik között is legalább olyan szoros kötelék alakul ki, mint közöttük.

(via)

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top