nlc.hu
Család

Miskolc: megvertek egy anyát a játszótéren

Megvertek egy anyát egy miskolci játszótéren

A gyanúsított nő még akkor is tovább rugdosta a bántalmazottat, amikor az a földön feküdt.
játszótér, hinta

A vádirat szerint a gyanúsítottak 2020 áprilisában egy játszótéren szóváltásba kerültek egy kisgyermekes nővel azért, mert annak gyermeke az ő gyermekükkel konfliktusba került.

A Blikk azt írja, hogy hangosan szidalmazták a nőt, majd a gyanúsítottak közül a nő meglökte őt, amitől a földre esett és beütötte a fejét. Ezután a támadója a hajánál fogva megfogta az anyát, majd ököllel arcon ütötte.

Az áldozat nagy nehézségek árán megpróbált felállni, majd elmenekülni, de a gyanúsított olyan erővel megrúgta, amitől az ismételten a földre esett. A már a földön lévő nőt tovább rugdosta.

„Nő a nő ellen”– jegyezte meg a gyanúsítottal jelen lévő férfia, aki végignézte a bántalmazást.

Közben megérkezett a bántalmazott nő édesanyja is, aki kérte a gyanúsítottakat,  hogy fejezzék be az erőszakot, és mivel attól tartott, hogy a férfi esetleg bántja majd a lányát, megpróbálta lefogni annak ökölbe szorított kezét, ám ekkor a férfi ököllel megütötte őt.

A kisgyermekes anya a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett el, a védelmére kelő anyján is zúzódásos sérülések keletkeztek, de nem terjesztettek elő magánindítványt – írja az ügyészség.

Az ügyészség a gyanúsítottak közül a büntetlen előéletű nővel szemben pénzbüntetést, míg büntetett előéletű társával szemben elzárás büntetést indítványozott.

(Blikk)

Fotó: PixaBay

Játszótéri balesetek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top