nlc.hu
Család

6 hónapos kisfiával ment vadászni az anya

6 hetes kisbabájával ment vadászni az anya

Felháborodtak a kommentelők, hogy egy amerikai anya a hathetes kisbabáját magára kötve ment vadászni.
Vadászpuska

Gabrielle Shaker imád vadászni, és a hobbijáról akkor sem mondott le, amikor terhes volt a kisfiával. Bár egész nap méhösszehúzódásai voltak, a pennsylvaniai nő úgy érezte, minden rendben lesz, ezért nagy pocakkal is nekivágott a vadonnak, és el is ejtett egy vad pulykát.

A vadászat után két héttel megszületett a 27 éves nő kisfia, Rhett Lee. És amit ezután tett az anya, azért még többen támadják a neten. Babahordozóban magára kötötte az alig 6 hetes csöppséget, és a gyerekével elmentek vadászni. A férje is velük tartott, a kisbaba pedig kapott egy fülvédőt.

A kommentelők egy része teljesen kiakad a dolgon, szerintük az anya veszélybe sodorja a gyerekét. Volt aki azt kérdezte: „Miért akarod, hogy a fiad egy gyilkos legyen?” A nő azonban nem foglalkozik a kritikákkal, azt mondja, akik támadják, azok nem ismerik a vadászatot, ez pedig az ő élete.

Gabrielle arról is beszélt, hogy ő is érez szomorúságot, amikor elejt egy vadállatot, és tiszteli őket. A közös vadászattól azt reméli, hogy a kisfia megszereti a természetet és a vadászatot, és egy napon majd szülei nyomába lép.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Pixabay/Ulf Åkesson)

Vadászó nők az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top