nlc.hu
Család

Amputálni kellett az ujjait a családanyának

Horror: megharapta a család kiskutyája a családanyát, amputálni kellett az ujjait

A négygyermekes anyukát mesterséges kómában kellett tartani, miután szepszise lett egy kutyaharapástól.
kórház

Végül az ujjai is amputálni kellett a devoni Michelle Ellisnek. A családja közben gyűjtést indított a rehabilitációs és egyéb költségek finanszírozására, amelyek még nem kezdődtek el. Eddig több mint 2000 font adományt kaptak.

A 24 éves lánya, Keana azért szervezte meg az adománygyűjtést, hogy később az édesanyjának ne kelljen azon aggódni, hogy miből fizeti majd ki a kórházi számlát.

Senki nem gondolta, hogy ilyen horrorisztikus fordulatot vesz egy hétköznapi történet.

A lánya a Ladbiblenek azt mesélte, hogy az édesanyja épp egy kutyaketrecbe próbálta betenni a házi kedvencüket, de az valamiért megkapta a gazdája kezét. Állítólag csak egy apró seb látszódott a harapás után, ezért nem tulajdonítottak neki nagy figyelmet.

A következő napokban azonban „influenzaszerű” tüneteket tapasztaltak, és végül január 16-án, szombaton kórházba került.

Ott derült ki, hogy vérmérgezést kapott: két hetet töltött az intenzív osztályon mesterséges kómában, a veséje és a mája is rossz állapotba került, végül és el kellett távolítani az ujjait is.

A lány azt mondja, hogy nagyon nehéz időszakon vannak túl, nehezítette a helyzetüket az is, hogy legválságosabb napokban nem látogathatták meg az édesanyjukat.

Ugyanakkor rengeteg támogatást kapnak, a pénzbeli adományokon túl üzeneteket, jókívánságokat és csomagokat is küldenek idegen emberek, aki távolról szurkolnak a gyógyulásáért.

Képeket itt találsz Michelle-ről.

Fotó: Go Found Me

Kép (csak illusztráció): iStock

Az élet írta:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top