nlc.hu
Család

Online gyalázták a szülőket az iskolaszék tagjai

A szülőket gyalázták a kaliforniai iskolaszék tagjai, amikor észrevették, hogy már megy az online közvetítés

Minden tagja lemondott a kaliforniai iskolaszéknek, miután egy ülésen nem vették észre, hogy élő adásban gyalázták a szülőket.
Online videóchat

Egy kaliforniai tankerület iskolaszékének minden tagja lemondott, miután egy tanácskozáson többük is gyalázta a szülőket.

Mindez úgy derült ki, hogy az iskolaszék tagjai azt hitték, hogy még nem indult el az élő online közvetítés, ők pedig a közösségi médiában a szülőktől érkező bírálatokat kezdték megtárgyalni.

Az iskolaszék egyik tagja, Kim Beede például így reagált egy kritikus Twitter-üzenetre: „szétb***lak, b**meg, ha be mersz szólni”. Az iskolaszék több tagja is arról beszélt, hogy mivel Kaliforniában a járvány miatt zárva vannak az iskolák, a szülők „csak a bébiszittereiket akarják visszakapni”, utaltak ezzel a tanárokra.

Egyikük, Richie Masadas azon élcelődött, hogy a testvérének orvosi marihuánát árusító boltja van, a legtöbb vevője pedig környékbeli szülő, akik most nem szívhatnak, mert „ha otthon van a gyerek, nincs szívás”. Arról is beszéltek, hogy a szülők hozzászólásait három percre kellene korlátozni.

Ekkor vették észre, hogy a tanácskozást már online közvetítik. Az ülés szerdán volt, de a tagok csak két nappal később mondtak le, miután a felvétel kikerült a YouTube-ra is.

(ABC News via 444)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pexels/Anna Shvets)

Az élőzés varázsa:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top