nlc.hu
Család

16 évesen tudta meg, nővére igazából az anyja

Traumatizálta a lányt, amikor kiderült, nővére igazából az anyja

Lu 16 évesen tudta meg, hogy anyja és apja valójában a nagyszülei.

Egy TikTok-felhasználó videóban osztotta meg családi titkát: kiderült, hogy akit sokáig nővérének hitt, valójában az anyja.

Azt hitte anyjáról, hogy a nővére

Fotó: Daiga Ellaby- Unsplash

A platform legújabb trendje, hogy a felhasználók életük legnagyobb hazugságát osztják meg. Karol Lu viszont egészen megdöbbentette a felhasználókat, amikor elmesélte, 16 évesen tudta meg, hogy anyja és apja valójában a nagyszülei.

A videóban, amit már hárommillió ember látott, Lu elmagyarázza, hogy amikor gyerek volt, szülei gyakran dolgoztak. Emiatt testvérei vigyáztak rá, különösképp nővére, aki 16 évvel volt nála idősebb. Lu elárulta, nővére, vagyis anyja barátja hívta fel az éjszaka közepén, hogy tud valamit, ami 180 fokban megváltoztatja majd az életét. Abban a pillanatban tudta, hogy legidősebb nővére valójában az anyja, és a családja 16 éven át hazudott neki. Lu úgy fogalmaz, a csontjaiban érezte, hogy hülyének nézik.

Lu egyébként az 1990-es évek Lengyelországában született, ami akkor (és ez azóta sem igen változott) ultrakonzervatív országnak számított. Amikor kiderült, hogy Lu anyja terhes, nagyszülei elrejtették a világ elől, hogy megvédjék lányukat.

Lu azt is megosztotta követőivel, hogy néhány héttel az igazság megismerése után elmondta igazi anyjának, hogy ismeri a titkot. Bár a kérdés még mindig érzékeny téma a családban, Lu szerint ez nem befolyásolja egymáshoz fűződő kapcsolatukat. Mindenesetre a videó azóta lekerült a közösségi oldalról.

(via)

Még durvább hazugságok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top