nlc.hu
Család

Egy romániai férfi 9 év után tudta meg, hogy nem a saját lányát neveli

Egy román férfi 9 év után tudta meg, hogy nem a saját lányát neveli

10 ezer euró erkölcsi támogatást szeretett volna kiperelni az anyából, ám végül csak 10 ezer lejt kapott.
bíróság, átverés

A Romániában történt eset szerint a férfi és párja 1996-ban szakítottak először, ám újra összejöttek, és 2009-ben gyerekük is született. Gondolta a férfi, hogy a gyerek az övé. A pár 2017-ben ismét elvált, de ekkor a férfi apasági tesztet végeztetett, amiből kiderült, hogy a kislány édesapja nem ő, hanem valaki más – írja a Foter.ro.

A megvezetett férfi bírósághoz fordult, arra hivatkozva, hogy nagy csapást jelentett neki a felismerés, hogy ennyi éven keresztül hazudtak neki, ráadásul a 2017-es válás után a nő és a kislány a férfi lakásában maradtak.

A nő azzal védekezett, hogy a volt férje pontosan tisztában volt azzal, hogy nem ő a gyerek apja, a bíróság úgy ítélte meg, hogy ez nem bizonyítható, így végül a 10 ezer lej erkölcsi támogatás megfizetése mellett arra kötelezték a volt feleséget, hogy fizessen a férfinak 815 lejt fenntartási költségek címen, 5400 lejt a gyermektartás fejében, illetve 2800 eurót a férfi lakásának használatáért.

Fotó: Pexels

Meghökkentő történetek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top