nlc.hu
Család

Korlátozásokat vezet be a BKV a hannoveri típusú villamosokon

BKV: a hannoveri villamosok első üléseit is elkordonozzák

Az utasokat arra kérik, ne tartózkodjanak a vezetőfülke közelében.

Elkordonozza szerdától a TW 6000-es, hannoveri villamosok első üléseit is a koronavírus-járvány miatt bevezetett intézkedések részeként a BKV – közölte a társaság kedden.

Mivel a hannoveri villamosok esetében a vezetőfülke lezárása teljes mértékben nem megoldható, ezeken a járműveken – a buszokhoz és trolikhoz hasonlóan – átmenetileg szalaggal kordonozzák el a vezetőfülke közvetlen közelében található első üléseket.

A BKV tájékoztatott arról is, hogy a hannoveri villamosokon bevezetett lezáráson kívül az összes villamoson a vezetőállás hátfalára kiragasztott matrica segítségével is kérik az utasokat, hogy kerüljék a vezetőfülke közvetlen közelében való tartózkodást.

Elkordonozzák a hannoveri villamosok vezetőit

A “hannoveri”, azaz a TW-6000 típusú villamos (Fotó: Wikipedia)

A villamosok a megállóhelyekre érkezve az utastér jobb szellőzése érdekében le-, illetve felszálló utas esetén összes ajtajukat kinyitják.

A BKV tájékoztatása szeirnt hannoveri villamosok közlekednek a 3-as, 24-es, 28-as, 37-es, 42-es, 50-es, 51-es, 52-es, 62-es, és a 69-es vonalakon.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top