nlc.hu
Család

Ez az amerikai apa így edzi otthon a fiait - videó

Ez az amerikai apa így edzi otthon a fiait – videó

Futás a tengerparton, edzés a garázsban.
gyerekek, edzés, otthon

Minden reggel hétkor már javában edzi a fiait Jeremy Bodenhamer, aki így akarja levezetni a gyerekek fölös energiáit. Az edzések javarészt a ház garázsában történnek, de gyakran mennek ki terepre is, az óceánpartra, vagy más helyszínekre. Mindhárom fiú még 10 év alatt, és úgy néz ki, nincs ellenükre, hogy iskola előtt és után is sportolnak. Itt tudjátok megnézni a napi rutinjukról szóló videót.

Nem ez az első eset, hogy olyan szülőkről hallunk olvasunk, akik otthon edzik a gyerekeiket. Tavaly júniusban egy hihetetlenül izmos kisfiúról, Arat Hosseiniről írtunk, aki igazi csodagyerek, hatalmas tehetség a fociban, profi tornász, és 4 millió követője van az Instagramon. Az ő édesapja totyogó kora óta edzi kisfiát. Kilenc hónaposan már tornagyakorlatokat mutatott neki, később pedig a fociban csillogtatta meg kivételes képességeit. Még Messit és Ronaldót is lenyűgözte a kisfiú.

Aztán ott van Kiuta Kumagai, aki tavaly megnyerte a tíz éven aluliak szumó világbajnokságát, és ő nevezte be anno a még óvodáskorú kisfiút egy szumóversenyre. Az apja által összeállított gyilkos edzésprogramját elolvasni is fárasztó. Heti hat napot edz, vagy a helyi szumóklubban, vagy otthon súlyt emel. Emellett úszik és atletizál is, hogy a ruganyosságát, hajlékonyságát és a robbanékonyságát fejlessze, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy szumóbajnok legyen. 

(GMA, Index)

Kiemelt kép: Twitter

Tehetséges gyerekek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top