nlc.hu
Család

Plüsst lopó kutya

Lila plüssunikornist próbált többször is ellopni egy áruházból a cuki kóbor kutya

Az állatvédők megvették hát neki a játékot, és még gazdit is találtak a kóbor kutyának.

Egy kóbor kutya többször is megpróbált ellopni egy lila unikornist egy áruházból. A közelmúltig Sisu az utcán élt, de a kóborrá válás körülményei tisztázatlanok, korábbi tulajdonosairól sem tudni. A kutya az észak-karolinai Kenansville-ben lévő Dollar General áruház rendszeres betérője volt, ahonnan mindig megpróbált ellopni egy lila egyszarvút.

Lila plüssunikornist próbált többször is ellopni egy áruházból a cuki kóbor kutya

Lila plüssunikornist próbált többször is ellopni egy áruházból a cuki kóbor kutya (Fotó: Shannon Johnstone / SWNS.COM)

Sisu összesen öt alkalommal próbálta meglovasítani az unikornist a boltból, amikor a tulajdonosoknak elegük lett, és hívták a helyi állatvédő szervezetet. A tisztviselő el is vitte az egyéves ebet, és megvette neki kedvenc játékát.

„Ez történik, amikor állandóan betörsz a Dollarba, hogy ellopj egy lila egyszarvút” – tette közzé A Duplin County Animal Services Facebook-oldalán, cuki fotókat posztolva a kutyáról és lila barátjáról.

Photo Shoot Yesterday!!! Thank you so much Mary Shannon Johnstone for coming so quickly to get these amazing pictures...

Közzétette: Duplin County Animal Services – 2021. március 26., péntek

A posztot 21 ezren osztották meg, remélve, hogy Sisu gazdára talál, akiről közben kiderült, hogy nagyon ugatós, szereti az embereket, más kutyákkal pimasz. A mesének aztán szerencsés vége lett: gazdira talált az eb, akárcsak unikornisa.

(via)

Plüssimádó kutyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top