nlc.hu
Család

Pitbull kutya szokásai

A pitbull mindennap megköszöni a buszsofőrnek, hogy hazaviszi gazdiját

Lucy, a kedves pitbull egész nap tűkön ül, mikor érkezik a busz...

Lucy, a pitbull igazi társasági lény, imádja az embereket, különösen családját, köztük is az 5 éves fiút, aki autizmus spektrumzavarral él. Ez persze nem volt mindig így, eleinte a fiú nem szerette a kutyát, túl nagy változás volt neki, zavarta személyes terét. Ez azonban azóta szerencsére megváltozott.

A pitbull minden nap megköszöni a buszsofőrnek, hogy hazaviszi gazdiját

Képünk illusztráció. A pitbull minden nap megköszöni a buszsofőrnek, hogy hazaviszi gazdiját (Fotó: Unsplash)

„Néhány hónappal ezelőtt a férjem munka után elment sétálni a fiúnkkal – mondja a gazdi, Miranda Peterson. – A fiam szeret a szabadban lenni, nagyon élvezte a sétát. A férjem magukkal vitte Lucyt is, aztán ez mindennapi szokássá vált. Nem számít, milyen az idő, hárman mindig sétálni mentek, és ez segítette a fiamnak összebarátkozni a kutyával. Ma már imád vele játszani, mindennap megeteti, időnként odamegy hozzá, megsimogatja.”

Lucynak később imádnivaló szokása lett. Elkezdett ő is a fiúval a reggeli iskolabuszra várakozni, aminek sofőrjét mindig üdvözölte. Amint a fiú elmegy az iskolába, Lucy egész nap tűkön ül, majd mikor érkezik a busz, a pitbull azonnal kiront, a buszhoz szalad, és üdvözli gazdiját és a buszsofőrt, amiért hazahozta. Úgy tűnik, mintha köszönetet mondana azért, hogy a sofőr jól vigyázott barátjára.

(via)

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top