nlc.hu
Család

Menyasszonyi ruhában ment oltásra

Ha már lagzi nem volt, legalább az oltáshoz felvette a nő a menyasszonyi ruháját

És ezzel megmutatta, hogy kell igazán stílusosan oltakozni.

Sarah Studley 39 éves baltimore-i nő, és vasárnap oltották be a koronavírus elleni védőoltással. Már amikor megkapta a „behívóját”, eldöntötte, hogy az oltáshoz felveszi a menyasszonyi ruháját, ugyanis az utóbbi egy évben a pandémia miatt kétszer is le kellett fújnia a lagziját, és csak szűk körben tarthatták meg férjével az esküvőjét. „A ruha bent lógott a gardróbban, és amikor mentem oltásra, azt mondtam magamban, hogy elvégre ez nem is rossz alkalom az ünnepléshez” – magyarázta a Baltimore Sunnak. 

Az oltóközpont munkatársainak annyira megtetszett, hogy valaki ilyen stílusosan érkezik hozzájuk, hogy lefotózták, és megosztották a központ Twitter oldalán a képeket: 

Sarah elmesélte a Sunnak, hogy rengetegen megkérdezték az oltóponton, hogy miért öltözött így ki, ő pedig készségesen el is mondta mindenkinek, hogy miért vette fel a menyasszonyi ruháját. „Örülök, hogy másoknak örömöt okoztam azzal, hogy kiöltöztem” – szögezte le.

(via FoxNews, Kiemelt kép: Pixabay) 

Lesznek még újra lagzik: 

Ha már lagzi nem volt, legalább az oltáshoz felvette a nő a menyasszonyi ruháját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top