nlc.hu
Család

Testvérgyilkosság Borsodban

Féltékenységből megölte kétéves öccsét egy 13 éves fiú Taktaharkányban

A fiú úgy érezte, szülei jobban gondoskodnak a kétéves öccséről, mint róla, ezért a picit bedobta a szennyvízaknába.

Féltékenységből szennyvízaknába dobta kétéves öccsét egy 13 éves taktaharkányi fiú. Az eset még 2019 áprilisában történt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség most emelt vádat minősített emberölés miatt a 13 éves fiatalkorú ellen, és javítóintézeti nevelést kért rá.

Rendőrautó

Borzasztó tragédia (Fotó: Police.hu)

A Telex cikke szerint a kamasz úgy érezte, hogy kétéves öccséről jobban gondosnak szülei, mint róla, ezért levette az udvaron lévő szennyvízakna fedelét, megfogta kistestvérét a kezeinél és lábainál, majd bedobta a színültig megtelt aknába. Majd visszatolta a helyére az akna fedelét és senkinek nem szólt az esetről.

A család csak órák múlva kezdte el keresni a kicsit, akinek előbb a cipőjét találták meg a szennyvízakna mellett, ezután átkutatták a tárolót és ráakadtak a pici holttestére.

Közben a vádlott anyjával és élettársával szemben kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt elkülönített eljárás is zajlik, a gondozási kötelezettségük elmulasztása miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top