nlc.hu
Család

Meggondolta magát Harry herceg

Meggondolta magát Harry herceg

A temetés után Harry herceg csak később utazik vissza Kaliforniába a feleségéhez. Lehet, hogy kibékülnek Vilmossal?

Szombaton eltemették a 99 éves korában meghalt Fülöp herceget. A szertartásra hazautazott Harry herceg is, aki egy ideje már Amerikában él Meghan Markle-lel.

Harrynek hétfőn kellett volna visszarepülnie Kaliforniába, ám úgy tűnik, egy darabig még Angliában marad. Megvárja II. Erzsébet királynő 95. születésnapját, amit a járvány és a gyász miatt visszafogottan ünnepelnek április 21-én.

Miután Harry herceg és Meghan Markle visszavonult a királyi teendőiktől, és új életet kezdtek az Egyesült Államokban, a pár viszonya megromlott a királyi családdal. Hűvössé vált Harry és Vilmos kapcsolata is, különösen a botrányt okozó Oprah Winfrey-interjú után. Fülöp temetése azonban alkalom lehet arra, hogy tisztázzák a nézeteltéréseiket, hiszen a két fivér tavaly március óta nem találkozott személyesen.

Harry herceg és Vilmos herceg Fülöp herceg temetésén

Vilmos herceg és Harry herceg a 99 éves korában meghalt Fülöp herceg temetésén Windsorban 2021. április 21-én (Fotó: Victoria Jones / POOL / AFP)

A szertartás után Harry órákig beszélgetett a bátyjával és Károly herceggel. Megpróbálják újraépíteni a bizalmat, de a királyi család óvatos léptekkel halad. Ennek volt a próbája hármójuk találkozója. Harry a kétórás beszélgetés után döntötte el, hogy csak később utazik haza várandós feleségéhez.

Akármi is lesz az elmúlt napok eredménye, Harry a tervek szerint hamarosan újra visszalátogat Angliába, hogy részt vegyen édesanyja, Diana hercegnő emlékére készült szobor avatásán július 1-jén.

(Metro, Daily Mail)

Törésvonalak a királyi családban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top