nlc.hu
Család

James Charles influenszert megbüntette a YouTube

Nem fizet a YouTube az influenszernek, aki kiskorú fiúknak küldött szexuális tartalmú üzeneteket

Kidobta a pénzzel járó partnerprogramjából a YouTube James Charlest, miután az influenszer kiskorúakkal váltott szexuális tartalmú üzeneteket.
James Charles influenszer

A YouTube ideiglenesen kizárta a partnerprogramjából James Charles beauty influenszert, miután a 21 éves férfi beismerte, hogy kiskorú fiúknak küldött szexuális tartalmú üzeneteket – írja a BBC.

James Charlesnak több mint 25 millió követője van a YouTube-on, ahol a videók után pénzt kap. A videómegosztó döntése azt jelenti, hogy mostantól egy fillért sem kap a megtekintések után. Azt egyelőre nem tudni, hogy a felfüggesztés meddig tart.

Nem ez az első cég, amelyik szakít Charlesszal: múlt pénteken a Morphe kozmetikai cég jelentette be, hogy megszüntetik az együttműködésüket.

James Charles áprilisban egy YouTube-videóban ismerte be: két esetben kiskorú fiúkkal váltott szexuális tartalmú üzeneteket. Az egyik még tavaly történt, a másik a közelmúltban. A videó után további incidensekkel is meggyanúsították, de azokról azt mondta, hogy hamisak.

(Kiemelt kép: Facebook/James Charles)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top