nlc.hu
Család

Vendéglátósok a mentősökért

Adatbázisba gyűjtenék a vendéglátó egységeket, ahol kedvezményt adnak a mentősöknek

Az Országos Mentőszolgálat várja azoknak a jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a kezdeményezéshez.

Országos adatbázist hoznának létre azon vendéglátó egységekből, ahol mentődolgozók kedvezményesen vagy akár ingyen juthatnának ebédhez – jelentette be Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Tette ezt azelőtt a hamburgerező előtt, ahol két hete két mentős állt meg ebédet venni, és akiket emiatt fel is jelentettek. Az eset országos visszhangot kapott, rengetegen álltak ki mellettük, és több vendéglátóhely is úgy döntött, hogy szolidaritásként ingyen adott és ad ételt és italt a mentőknek.

 

Azok, akik csatlakoznának a kedvezményhálózathoz, az  info@mentok.hu címen jelentkezhetnek. „Felvesszük velük a kapcsolatot, hogy bekerülhessenek akár GPS-koordinátákkal együtt az adatbázisba” – mondta Győrfi Pál. Azok a helyek, amelyek csatlakoztak a kezdeményezéshez, viselhetik a hambulancia logót is.

(via Telex)

mentőautó

Egy mentőautó áll az V. kerületi Markó utca 22. és a Bihari János utca kereszteződésénél az Országos Mentőszolgálat Főigazgatósága előtt. (Fotó: MTVA/Faludi Imre )

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top