nlc.hu
Család

Kövér László és Szabó Tímea összeszólalkozott a parlamentben

Leperverzezte a szexes cikket olvasó Kövér László az őt kiposztoló Szabó Tímeát

Állami alapítványoknak szervezték éppen ki a milliárdokat, amikor a képviselőnő rajtakapta a házelnököt, hogy szexes cikket olvas.
Kövér László házelnök

A legújabb kori magyar történelem talán legabszurdabb Facebook-posztját publikálta Szabó Tímea képviselő. A sztori lényege, hogy a közismerten, hogy is mondjuk, hirtelen haragú házelnök, Kövér László mögött ült a Parlamentben a Párbeszéd politikusa (nem ő kérte, hogy ott ülhessen, ezt dobta a gép), amikor feltűnt neki, hogy a Szerelem, szeretet és szexualitás című Magyar Nemzet-cikket olvassa, amely egyébként az ártalmatlan címével ellentétben egy a laptól megszokott hangvitelű úszítás az LMBTQ-emberek ellen.

Hogy még viccesebb legyen, a posztot rögtön ki is szúrta a fideszes Novák Katalin, aki gyorsan meg is mutatta Kövérnek, aki erre 

perverz kukkolónak

nevezte Szabót. Ő erre ezzel frissítette posztját: „Jelezném, hogy mentálhigiénés megfontolásból eszem ágában nincs házelnök urat kukkolni. Itt ül előttem, sajnos nem tudom nem észrevenni, amit csinál. Elég teher ez nekem.” 

„Szerelem, szeretet, szexualitás” – Kövér László szavazás közben olvasgat a parlamentben. ❤
FRISS: a mellette ülő…

Közzétette: Szabó Tímea – 2021. április 27., kedd

Hogy véletlenül se zárjuk viccesen: miközben ez a jelenet zajlott, a kormánypárt a háttérben éppen megszavazta az állami (például felsőoktatási és egyéb intézményekben található) milliárdok szétlopá intézményekbe történő kiszervezését.

Kiemelt kép: MTI / Szigetváry Zsolt

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top