nlc.hu
Család

Bajban a Tollas Barát Madármentő

Nagy bajban van a Tollas Barát madármentő alapítvány

Klári más csak saját pénzéből finanszírozza 100 állat ellátását.

Kovács Klára, a Tollas Barát Madármentés alapítója több mint 100 állatot gondoz.

Nagy bajban van a Tollas Barát madármentő alapítvány

Nagy bajban van a Tollas Barát madármentő alapítvány (Facebook)

Forrásaik azonban elfogytak, mára szinte teljes mértékben Klári fizetéséből élnek az állatok, kapnak gyógykezelést, vitamint, takarmányt.

Klári folyamatosan segít, a mentőállomás 0-24 nyitva, sokan veszik igénybe. Most ő kér segítséget: „Szeretnék vízimadár kifutót, egy helyet az énekes madarak számára, kis faházat a hattyúinknak, felszerelni az elkülönítőket ajtókkal, melegítőpárnákat, lámpákat. Nem akarom sorolni, reményt vesztettem, ennyi történt. El kell kezdeni nemet mondani. Nehéz munka ez, megviseli az embert, hullámzik a hangulata. Tudom, részben a vírus teremtette ezt a nihilt amiből most úgy érzem nem tudunk kitörni. Azelőtt segítő barátok, ismerősök vettek minket körül, most annyit dolgozunk hogy a nap 24 órája abszolút nem elég, így a felújításra, új építkezésekre nem marad idő – sem energia – sem pénz. A posztjaink sem mindig jutnak el Hozzátok, akiken múlik most már a Tollas Barát jövője.”

Volt egy álmunk de már csak túlélünk, napról napra. 😢 A Tollas Barát forrásai elfogytak, mára szinte teljes mértékben...

Közzétette: Tollas Barát Madármentés – 2021. április 27., kedd

A Facebook posztban láthatjátok, hogyan segíthettek az alapítványnak.

(Kiemelt kép: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top