nlc.hu
Család

Térden állva könyörgött, vigyék be a rendőrségre

Annyira félt a feleségétől a részeg ukrán férfi, hogy térden állva könyörgött a rendőröknek, vigyék be az őrsre

Ukrajnában országszerte terjed a videó arról a látszólag nagyon részeg, ötvenes férfiról, aki térden állva könyörög a járőröknek, hogy vigyék be a rendőrségre.

Bár a videó nagyot megy az ukránok között, arra még egyelőre nem derült fény, hogy melyik városban vették fel. Az mindenesetre látszik rajta, hogy a férfi térdre borul a járőrök előtt, és azért könyörög, hogy vigyék be az őrsre – írja a Kárpátinfó.

Amikor a járőrök megkérdezik tőle, hogy miért, a férfi azt válaszolja, hogy attól tart, a felesége megöli őt. Nem tudjuk, hogy a félelme mennyire volt reális, vagy csak az alkohol beszélt belőle, az mindenesetre elég különös, hogy valaki arra kérje a rendőröket, hogy vigyék be a rendőrségre. A közösségi médiában sokan kommentálták a videót, arra is felhívva a figyelmet, hogy a férfi lehet a hibás, mert ha ennyire nem működik a házassága, akkor miért van még mindig a feleségével. Korábban az a román férfi volt a kedvencünk, aki közlekedési rendőrré itta magát, de az ukrán konkurense erős trónkövetelő.

A részegekkel sokszor történnek elképesztő dolgok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top