nlc.hu
Család

Tiszteségtelen ajánlat: fizetség helyett sör és lányok

Fizetség helyett koszorúslányokat és sört ajánlott fel a vőlegény az esküvői zenésznek

A leendő férj a nemleges válasz után is kötötte az ebet a karóhoz.

Esküvőt, illetve lagzit tartani költséges lehet, és nyilván a fiatal párok különböző módokon próbálnak faragni a költségeken. Erre vannak jó és rossz példák is. Utóbbiak közé tartozik az a történet, amit egy zenész osztott meg Redditen. Egy vőlegény állítólag úgy próbálta meggyőzni arról, hogy a pandémiára tekintettel legyen már olyan kedves, csak úgy szívességből vállalja már el a fellépést a lagzin, hogy üzenetében megjegyezte, cserébe persze kap ingyen sört, meg kaját is, és persze szól az érdekében pár jó szót a koszorúslányoknál. 

A zenész így válaszolt: „Ez nagyon kedves ajánlat, de sajnos a világjárvány engem is érint, és nekem is pénzt kell keresnem. Remélem, csodálatos lesz a napotok.” Meglepő módon a beszélgetés itt nem ért véget, a leendő vőlegény ugyanis kijelentette, nem fogad el nemleges választ, és azon viccelődött, hogy a válás lesz a vége, ha nem sikerül őt megszereznie az esküvőre. Természetesen a fellépőt ezzel sem sikerült meggyőznie, és visszaírt neki, hogyha ennyire fontos a dolog, akkor bizony nyúljon bele a pénztárcájába. A vőlegény persze nem volt boldog. „Ne legyél hálátlan” – állt többek között az üzenetében.

(via FoxNews)

esküvő

Fotó: Pixabay

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top