nlc.hu
Család

Lefújták az esküvőt, mert társkeresőn volt fent a vőlegény

Váratlan dolog derült ki a vőlegényről, 26 nappal előtte le kellett fújni az esküvőt

A nő rájött, hogy a párja fent van egy szexpartnerkereső oldalon, ezért kevesebb mint egy hónappal előtte lemondta az esküvőt.
Gyűrűk az esküvőn

Egy amerikai nő a lefújta az esküvőt, és szakított a vőlegényével, miután rájött, hogy a férfi fent van egy szexpartnerkereső weboldalon. A Leela nevű nő 26 nappal az esküvő előtt mondta le a lagzit, és a TikTokon számolt be a történetéről.

A pár három éve ismerkedett meg, és egy éve jegyezték el egymást. A nő szerint korábban is volt néhány intő jel, például a párja megkérdezte tőle, hogy mit szólna a nyitott kapcsolathoz. Ezért elkezdett kicsit nyomozni a pasija után a számítógépen.

Megtalálta annak a nyomait, hogy a párja egy felnőtt társkereső oldalon regisztrált, és aztán néhány fényképre is rábukkant a lomtárban. Az egyik fotó ráadásul nem is a pasija miatt volt ismerős, hanem felismerte rajta az otthoni ágyneműjüket. Ami viszonylag új volt, szóval a férfi pár hónapja, az esküvőre készülve is szexpartnerekre vadászott.

A hab a tortán, hogy jó nagy lakodalmat szerveztek, jó sok pénzért, az Egyesült Államok minden részéről hívtak vendégeket, összesen 101-et, így rengeteg embernek kellett magyarázkodni, miért marad el az esküvő.

A kommentelők nagyon átérezték a nő helyzetét, néhányan pedig azzal vigasztalták, hogy még szerencse, hogy az esküvő előtt derült ki mindez, és nem vesztegetett el hosszú éveket az életéből a férfira. „Én 27 év házasság után jöttem rá hasonlóra, most válunk” – írta az egyik hozzászóló.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: Unsplash/Petr Ovralov)

Elmaradt esküvők:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top