nlc.hu
Család

Lélegeztetőgépen 10 napig

„Életerős férfinek hittem magam” – 10 napig volt lélegeztetőgépen a 45 éves Róbert

Életerős férfinek gondolta magát, tíz évig nem volt beteg a koronavírus-fertőzés előtt Róbert, aki tíz napig volt lélegeztetőgépen.

Újjászületése napját ünnepli az a 45 éves férfi, akit 10 nap után levettek a lélegeztetőgépről, és majdnem belehalt a koronavírus szövődményébe. Nagyon rossz értékekkel került az egri Markhot Ferenc kórházba március közepén, azonnal az intenzív osztályra vitték. Összesen 22 napot töltött kórházban. Azt mondja, a betegség teljesen átalakította a gondolkodását.

10 napig volt lélegeztetőgépen

10 napig volt lélegeztetőgépen (Fotó: RTL Híradó)

Az RTL riportjából kiderül, izmai nagy részét elveszítette a betegség miatt, és még mindig nincs jól Lőrinc Róbert, pedig már két hete hazamehetett a kórházból. Az intenzíven azonnal lélegeztetőgépre tették, tíz nap múlva ébredt fel.

Korábban ő is szkeptikus volt a vírussal szemben, mert a környezetében nem fertőződött meg senki. „Kicsit elbíztuk magunkat” – mondta a férfi, aki életerősnek gondolta magát. Most legalább hat hónapig tart majd a felépülése.

Korábban két vállalkozást vitt, most nem tud dolgozni, a betegség átértékelt benne mindent.

Aktuális koronavírushíreink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top