nlc.hu
Család

16 felesége és 151 gyereke van a poligámiában élő férfinek

16 felesége és 151 gyereke van, de nem akar leállni a 66 éves férfi

Fiatalabb feleséget szeretne a poligámiában élő 66 éves férfi, mert szerinte az idősebb asszonyok már nem tudják tartani a lépést a szexuális étvágyával.
16 felesége és 151 gyereke van, de nem akar leállni a 66 éves férfi

Egy zimbabwei férfinek 16 felesége és 151 gyereke van, de nem akar leállni, és azt tervezi, hogy egy fiatalabb feleséggel bővíti a családját.

A poligámiában élő 66 éves Misheck Nyandoro négy feleségével együtt is alszik, és azt mondja, az idősebb nők már nem képesek lépést tartani a szexuális étvágyával.

A nyugalmazott háborús veterán nem dolgozik, azt állítja, a főállású munkája az, hogy kielégítse a feleségeit. Megvan az esti rutinja, hálószobáról hálószobára járva szexel esténként négy feleségével.

A férfi gondtalanul éli az életét, az asszonyok főznek és takarítanak rá, teljesítik minden kívánságát, a csaknem 14 focicsapatnyi gyerekei pedig elhalmozzák pénzzel és ajándékokkal.

Misheck 1983-ban kezdte a „poligámia-projektet”, és azt mondja, folytatni fogja, amíg meg nem hal. Ha bírná, száz felesége és ezer gyereke lenne.

(Mirror)

(Kiemelt kép: National Accord)

Poligámia az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top