nlc.hu
Család

Túlsúlyos férfi nagy fogyása

Megfelezte a testsúlyát és Hulkra gyúrta magát a korábban 181 kilós férfi

Az orosz építőmunkás 6 évvel ezelőtt egy fotón szembesült azzal, hogy milyen súlyosan elhízott. Úgy döntött, ideje változtatni az életmódján.

Denis Sevcsenko néhány évvel ezelőtt még a legkevésbé sem figyelt oda magára. Napi 4000-5000 kalóriát fogyasztott, mértéket nem ismerve tömte magába a gyorskajákat, az édességeket, a péksüteményeket és mindezeket nagy előszeretettel öblítette le sörrel. Az oroszországi Krasznodarban élő építőmunkás huszonévei közepére 181 kilósra hízott, amivel sokáig nem törődött különösebben, legfeljebb olyankor zavarta, amikor azzal szembesült, hogy a boltokban kapható legnagyobb méretű ruhákba is alig tudja belepréselni magát. 2015-ben azonban alaposabban megnézte magát egy fürdőben készült fotón és megundorodott a saját testétől. Úgy döntött, hogy nem akar többé kövér ember lenni.

Először a táplálkozási szokásain változtatott: kiiktatta étrendjéből a magas szénhidrát- és zsírtartalmú fogásokat, gyorsételeket, illetve a cukros üdítőket és az alkoholt, helyettük pedig egészséges, alacsonyabb kalóriatartalmú ételekre és italokra váltott, a napi kalóriabevitelét pedig 1500-1700 közé szorította le. A diétának köszönhetően rohamosan fogyatkoztak a kilói, illetve egyre több energiája lett, mindezen felbátorodva pedig belevágott a rendszeres testmozgásba is. A teste változni, formálódni kezdett, ő pedig teljesen rákattant a súlyzós edzésekre, melyeket egyre komolyabban, hetente minimum három alkalommal végzett.

Denis Sevcsenko

Denis Sevcsenko az átalakulás előtt és után (Fotók: Profimedia)

Most, alig 6 évvel később Denis gyakorlatilag egy teljesen új ember, ha nem tudnánk, bizony el sem hinnénk, hogy az „előtte” és az „utána” képen is ő szerepel. Jelenleg 91 kilót nyom, ami szinte pontosan a fele a korábbi testsúlyának. Makkegészséges és szuper fitt, az alkata olyan, akár egy szuperhősé, akár 210 kilogrammot is meg tud mozdítani, és rendszeresen indul erőemelő versenyeken.

Fogyása óta az önbizalma is megnőtt és persze új, vonzó külsejével a nők körében is jelentős sikereket arat. 

Ők is rengeteget fogytak! Inspiráló történetek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top