nlc.hu
Család

MC Kevin kizuhant a hotel ablakából

Nászútján édeshármasozott felesége nélkül, menekülés közben meghalt

Pontosabban négyen voltak. Röhejesnek indult, tragikus vége lett a történetnek.
MC Kevin

Két héttel a házassága után keveredett édeshármasba, majd szörnyethalt, amikor megpróbált elbújni felesége elől egy brazil énekes – írja a 24.hu. MC Kevin kifejezetten híres az országában, milliós követőbázissal rendelkezik, így ez most igazi breaking news Brazíliában. Felesége, Deolane Bezerra egyébként büntetőjogász, az aktus pedig éppen a pár hotelszobájában zajlott, amikor a sztár testőrétől egy üzenetben megtudta, hogy a felesége keresi őt. Egy darabig még folytatta, amiben éppen benne volt, aztán részegen megpróbált lemászni a szoba erkélyéről. Több emeletet zuhant, a kórházban belehalt sérüléseibe.

Az édeshármast az énekes egy barátja szervezte: egy 26 éves modellt, Bianca Dominguest és egy 23 éves, Kevin Nascimento Bueno néven született énekest kért fel az akcióra. Pénzzel és ajándékokkal végül meggyőzte őket, annyira, hogy a két nő először MC Kevin barátjával szexelt, közben megérkezett egy harmadik férfi is, őt viszont visszautasították a nők. Ekkor érkezett meg az énekes, aki kizavart a harmadikat, és négyesben folytatták. Victor Fontenelle, az ötletgazda a vallomásában azt mondta, hogy az aktus után a fürdőszobába ment összeszedni magát, és amikor visszatért, MC Kevin már az erkély korlátjába kapaszkodva próbált lemászni – feltételezhetően azért, hogy letagadhassa a felesége előtt az egészet.

A zuhanás után Fontenelle azonnal lerohant, és értesítette a mentőket, akik az énekest kórházba szállították, de már nem tudtak segíteni rajta. Felesége az Instagramon azt írta: a sztár élete szerelme volt, és nem haragszik rá, hiába tette ilyen gyorsan özveggyé.

Kiemelt kép: Instagram

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top