nlc.hu
Család

Fogyásra utasította a koszorúslányt a menyasszony

Parancsba adta a menyasszony a koszorúslánynak: „Ha nem 8-as a méreted, kezdj el edzeni!”

Mindegyik koszorúslánynak 8-as méretben rendelt ruhát a tapló menyasszony, és azt követeli, hogy aki ennél nagyobbat hord, az fogyjon le.
Menyasszony és koszorúslányok

Megint elgurult egy menyasszonynak a gyógyszere, és elképesztő dolgokat kért a koszorúslányoktól a nagy napra. A megdöbbentő követelésekről az egyik koszorúslány számolt be a Redditen.

Mint írja, a menyasszony közölte vele, hogy már megrendelte a koszorúslányok ruháit, mindegyiket 8-as méretben. Aki ennél nagyobb ruhát hord, fogyjon le, és kész.

„Én magam választottam ki a koszorúslányok ruháját, mindegyik 8-as méretű lesz. Szóval ha nem 8-as a méreted, azt javaslom, kezdj el edzeni. Nem akarok senkit sem megbántani, de már pelenkás korom óta ezt tervezem, és azt akarom, hogy tökéletes legyen”

– írta a menyasszony a 12-es méretű barátnőjének, akit természetesen sikerült nagyon megbántania.

Olyannyira, hogy a barátnője el sem ment a szűkebb vendégeknek szervezett partira. Az esküvő decemberben lesz, de esze ágában sincs parancsra lefogyni.

De nem ez volt a menyaszörny egyetlen kérése, amellyel jócskán túllőtt a célon: azt is előírná a koszorúslányoknak, hogy rövid, színtelen legyen a körmük, a hajuk pedig vállig érjen. Ha rövidebb, akkor hosszabbítsák meg. Gyerekeket sem lehet vinni a lagzira, azt a szegény kislányt, aki a virágszirmokat szórja majd a ceremónia előtt, az esküvő után azonnal hazaviszik.

A kommentelők egy emberként húzták le az elszállt menyasszonyt, aki mintha nem ezen a bolygón élne. De felmerült néhány poénnak szánt kérdés is: mi van azokkal, akik 8-asnál kisebb ruhát hordanak? Kezdjenek hízókúrába?

(Fox News)

(Kiemelt kép: Pexels/Dewey gallery)

Menyaszörnyek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top