nlc.hu
Család

Hiányzás nélkül csinálta végig az iskoláit a fiú

Az óvodától az érettségiig egyetlen napot sem hiányzott az amerikai diák

Blake Wolfe nemrégiben érettségizett az ohio-i Westlake gimiben, és az iskoláit úgy csinálta végig, hogy egyetlen napot sem hiányzott.

Ha a hószünetet és más, a sráctól kívül álló körülményeket nem vesszük számításba, akkor Blake Wolfe úgy csinálta végig az iskolaéveit, hogy egyetlen szabadnapot sem vett ki, és sosem volt beteg. Szünet nélkül 2184 iskolai napot tudott le, bár azt állítja, hogyha rajta múlt volna, ő azért próbált volna néhány napot lógni – írja a ladbible.com.

Jó néhány nap akadt, amikor szerettem volna valami kifogást találni és otthon maradni, de az anyám és az apám mindig megadták az extra löketet ahhoz, hogy mégis iskolába jöjjek és találkozzak a barátaimmal

– nyilatkozta a fiú.

Blake Wolfe az iskolában

Blake Wolfe az iskolában

Apja, David és anyja, Dana szerint a kiemelkedő teljesítmény fő oka az, hogy a fiuk mindig egészséges volt, nem pedig az, hogy betegen is iskolába küldték volna. Elmondásuk szerint Blake jó fiú, aki tudja, mennyire fontos az iskola, ezért nem akart hiányozni onnan. A srác iskolán kívüli feladatot is vállalt, például részt vett az iskola menetelő zenekarában is, ezen felül pedig kosarazott is. A kedvenc tantárgyai a történelem és a matematika voltak. A korábbi állandó jelenléte miatt Blake elég nehezen viselte a pandémiát, és azt, hogy a járvány miatt ilyen hosszú időn át nem találkozhatott a barátaival személyesen. Blake ősszel a Blufton Universityn kezdi majd meg a felsőfokú tanulmányait.

Iskolasztorik az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top