nlc.hu
Család

Teherbeesés 12 év után

6 lombik és 12 év próbálkozás után születtek meg ikreik

A hatodik lombikot a kórház fedezte, annyira meghatotta őket a pár története.

Amikor a 32 éves Katie McCarton és férje, a 36 éves Gary 2007-ben próbálkozni kezdtek a teherbeeséssel, tele voltak reménnyel, hogy hamarosan saját családjuk lesz, ám csalódniuk kellet, mert a baba nem jött össze. A pár ráadásul kezdetben nagyon fiatal volt ahhoz, hogy IVF, azaz meddőségi lombik kezelést kapjon, ezért csak 2012-ben kezdték meg az eljárást.

Hat lombik és tizenkét év próbálkozás után születtek meg ikreik

Hat lombik és tizenkét év próbálkozás után születtek meg ikreik. Fotó: Unsplash

Az első körben nem jártak sikerrel, a második körben Katie elvetélt, a harmadik beültetés után, a 21. hétben veszítette el ikreit.

2015-ben már öt lombikon voltak túl, így kezdett elszállni a reményük, hogy valaha is szülővé válnak, ezért már az örökbefogadáson gondolkodtak. Szerencséjükre Katie testvére nyert egy versenyen, így az azzal járó díjból fedezte a következő beültetést. Amikor ez sem járt sikerrel, a kórházat annyira meghatotta a pár kálváriája, hogy egy ingyenes kezelést finanszíroztak nekik, amivel 2019-ben, 12 év próbálkozás után meg is született Kit és Margo, a szivárványbabák.

A gyerekek most 20 hónaposak, egészségesek és boldogok.

(via)

Kik azok a szivárványbabák?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top