nlc.hu
Család

A New York-i metró egyik állomását átcímkézték Meryl Streep születésnapja alkalmából

Meghackeltek egy metrómegállót Meryl Streep szülinapja alkalmából

A háromszoros Oscar-díjas színész kedden ünnepelte 72. születésnapját.

A csodálatos Meryl Streep hosszú karrierje során számtalan emlékezetes alakítást nyújtott, nem véletlen, hogy 21 alkalommal jelölték Oscar-díjra, amelyből hármat meg is szerzett. A színész nemrég töltötte be 72. életévét, ezért Adrian Wilson művész és Matt Duncan díszlettervező figyelmes aprósággal kedveskedtek neki – és New York város lakóinak – figyelt fel az ARC magazin a Secret NYC cikkére.

Wilson és Duncan ugyanis fogták magukat, és a nagyváros 72. utca nevű metrómegállójának névtábláját alakították át egy kissé. 

A megállóban látható „72 Street” feliratú táblák utolsó betűjét ugyanis leragasztották és egy P-betűvel helyettesítették, így a metrózok mindenhol a 72 Streep felirattal találkozhattak. 

Bár nem ritkaság, hogy New Yorkban még az ismert emberek is gyakran metróra pattannak, nem tudjuk, hogy a színész találkozott-e a meglepetéssel. Erre egyébként kicsi az esély, mivel Meryl Streep Kaliforniában él, de ki tudja, lehet, hogy épp az USA keleti partján lévő metropoliszban forgat. 

Két New York-i művész köztéri meglepetéssel köszöntötte Meryl Streepet a születésnapján

Meryl Streep június 22-én töltötte be a 72-t. (Fotó: Getty Images)

Akárhogy is van, mindenképpen boldog születésnapot kívánunk neki!

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top