nlc.hu
Család

Az igazat akarja a kórházban elhunyt kismama családja

Kórházban elhunyt kismama: a szülők tudni akarják, mi történt

Nem hibáztatnak senkit, csak az igazat keresik.
Kórházban elhunyt kismama: a szülők tudni akarják, mi történt

Egy 26 éves pásztói kismama a Szent Lázár Megyei Kórházban elesett, és olyan szerencsétlenül ütötte be a fejét, hogy a helyszínen életét vesztette. 

A kórház hivatalból jelentette a rendőrségnek az esetet, ott vizsgálatot indítottak. Az RTL Híradó értesülései szerint két nappal később a szerencsétlenül járt nő, Dia családja is feljelentést tett. A rendőrség szakértőket kért fel, hogy tisztázzák a körülményeket, de a nyomozás érdekeire hivatkozva ennél többet nem árultak el az ügyről. 

A tragédia óta a nő szüleinek se éjjele, se nappala, enni sem tudnak. Dia kislánya még nem tud semmit, hazavárja a kórházból az édesanyját.

Amikor kiderült, hogy újra várandós, boldog volt, de aztán olyan pokoli fájdalmak kezdték gyötörni, hogy kórházba kellett vinnem. Két nap után kiengedték, de a panaszai nem szűntek meg… Nem igazán örültek nekünk az orvosok és a nővérek sem, szinte könyörögni kellett, hogy ott maradhasson. Szerdán hajnalban még beszéltem vele, úgy volt, hogy végre elviszik ultrahangra, de ebből már nem lett semmi. Csak a telefont kaptam, hogy meghalt – mondta a Blikknek Dia édesanyja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top