nlc.hu
Család

99 éves fotómodell

99 évesen lett modell a dédnagymama

A dédnagymama 99 évesen kezdett modellkarrierbe, egy kozmetikai márka arca lett.
99 éves modell

A modellkedésnek nincs életkori határa, láttunk már néhány olyan történetet, amikor valaki idős korára vált modellé. Egy kaliforniai dédnagymama azonban mindenkin túltesz.

Helene Simon 99 éves korában lett a Saie kozmetikai márka egyik arca. A kampányhoz készült egyik fotón az idős nő egy fehér blúzt, a márka szájfényét, szempillaspirálját és pirosítóját viseli, és profi modellként pózol:

Helene igazából a Saie alapítójának, Laney Crowellnek a dédnagymamája. Nanna – ahogy hívni szokták – azután lett a márka egyik arca, hogy az Instagramon elsöprő többséggel válaszoltak igennel arra a kérdésre, hogy ő legyen-e a következő modelljük.

Ez volt Helene első munkája modellként, és elsőre határozott nemet mondott a felkérésre. Aztán a dédunokája meggyőzte, hogy meg kell mutatni a világnak, hogy egy 99 éves nőnek is helye van a reklámokban.

Végül a dédi egyáltalán nem bánta meg, hogy modell lett belőle. Imádta a fotózást, jól szórakozott, és nagyon tetszett neki, hogy megcsinálták a haját és kisminkelték. Arról nem is beszélve, hogy mióta elkezdődött a modellkarrierje, rengeteg pozitív visszajelzést kap.

(GMA)

Idős modellek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top