nlc.hu
Család

Újra szolgálatban a hős járőrpáros

Újra szolgálatban a dühöngő férfit ártalmatlanító járőrpáros – videó!

Újra munkába állt a rendőrpáros, akik decemberben egy dühöngő férfit ártalmatlanítottak.
járőrpáros, rendőrök

Ismét felöltötte az egyenruhát a tavaly karácsonykor reflektorfénybe került járőrpáros, melynek egyik tagját életveszélyesen megsebesítették, majd a támadót társa ártalmatlanította – olvasható a rendőrség oldalán.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, 2020 decemberében Budapest IV. kerületében egy Kassai utcai társasház lépcsőházában egy dühöngő férfiról tettek bejelentést a lakók. Egy járőrpárost küldtek a helyszínre, akik közül a férfit a támadó egy késsel többször is megszúrta, ekkor a másik rendőr lelőtte a férfit, aki a helyszínen meghalt.

Otthon lábadozott a 26 éves Péter, akit december 24-én megkéselt egy zavart férfi Újpesten. Intenzív osztályra került, ahol életmentő beavatkozásokat végeztek rajta. A rendőrt sokáig mesterségesen táplálták, két hétig infúziót kapott, egy korábbi interjúból kiderült, hogy sorozatokkal, filmnézéssel, sétával ütötte el az időt. A járőr társa, egy 23 éves őrmesternő – társa és saját élete védelme érdekében – használta szolgálati lőfegyverét, több lövést adott le a támadóra, egy 35 éves délegyházi férfira, aki a helyszínen meghalt.

Fotó: YouTube (Police.hu)

Még több hír

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top