nlc.hu
Család

Az apa és a bébiszitter tánca

Kicsit erősre sikerült a férj és a csinos bébiszitter tánca, de a feleség szerint ez belefér

Mi fér bele egy apa és egy bébiszitter között? Ezt a kérdést veti fel egy felháborodást keltett videó.
Férj és bébiszitter tánca

Rázúdult a népharag egy anyára, miután kiposztolt egy videót a TikTokra, ahogy a férje a fiatal bébiszitterrel önfeledten táncol és bolondozik.

A videón az látszik, ahogy a kétgyerekes apa, Andrew táncol a 23 éves bébiszitterrel, Lizzie-vel, aztán pedig megpróbálják eljátszani a Dirty Dancing ikonikus jelenetét. Ennél a résznél a feleség, Rachel még ki is írta, hogy figyeljétek a férje kezét, ugyanis emelés közben hozzáért a bébiszitter melléhez, ami egyébként mindhármójuk számára teljesen nyilvánvaló volt.

@raypo3

The nanny-dad content no one asked for. @lizziinorton @f4ttyd4ddy ##SummerMashup ##fypシ ##thenanny

♬ original sound - Rachel

Bár a feleségnek semmilyen célja nem volt az ártatlan videóval, óriási felháborodást okozott a kommentelők között. A legtöbben úgy gondolják, hogy ilyesmi egyáltalán nem fér bele egy kétgyermekes apuka és egy 23 éves bébiszitter között.

Rachel azonban megvédte a férjét és a bébiszittert. Azt mondta, Lizzie-t a fia óvodájában ismerte meg, és a lány a pandémia óta vigyáz a gyerekekre. Akkor ugyanis Rachelnek be kellett járnia dolgoznia, a férje home office-ban dolgozott, viszont nem tudott foglalkozni a gyerekekkel.

Mindig nagyon kedves és aranyos volt. Egész nap küldözgette a képeket, és egész nap beszélgettünk. Nem olyan volt, mint a többi bébiszitter, és én sem olyan voltam, mint a többi anyuka. Olyanok voltunk, mintha barátok lennénk

– magyarázta a helyzetet Rachel.

A kommentelőket Lizzie is igyekezett lehűteni, azt írta, mindenki megnyugodhat, semmi sem történt közte és a férj között.

Te mit gondolsz a helyzetről?

(Yahoo)

(Kiemelt kép: TikTok/raypo3)

Bébiszitterek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top