nlc.hu
Család

Holtan találta 22 éves feleségét a 70 éves walesi férfi

Holtan találta 22 éves feleségét a 70 éves walesi férfi, sok a rejtély

A szállodában ébredt arra, hogy felesége a padlón hever holtan.

A 70-es éveiben járó Noel Rogers egy októberi napon egy szállodában arra ébredt, hogy felesége, a 22 éves Porsche Louise Rogers halott. A megsemmisült walesi férj alig néhány méterre találta meg az ágytól fiatal neje holttestét.

Holtan találta 22 éves feleségét a 70 éves walesi férfi, sok a rejtély

Fotó: Pixabay

A nagy korkülönbséggel élő pár a walesi Corwen közelében található szállodában ünnepelte évfordulóját. A halottkémek akasztásként jelölték meg a halál okát. Vérében alkoholt, valamint görcsoldót és antipszichotikumokat találtak. Rogers elmondta a halottkémeknek, hogy azonnal hívta a rendőrséget, miután megtalálta nejét a padlón. Az egyébként kerekesszékes Amy Louise Robert hajléktalan volt, amikor későbbi férjével találkozott.

A nő halálát megelőző este a férfi 21:30-kor nyugovóra tért, mert másnap vezetett, Mrs. Rogers pedig még ébren maradt, és italozott, ám amikor megtagadták tőle az újabb italokat, dühössé vált, és a háziasszony ráhívta a rendőröket. Az incidenst a férj oszlatta el.

Bár a nőnek voltak mentális problémái, és korábban is kísérelt meg öngyilkosságot, anyja szerint nem ölte volna meg magát. A rendőrség nem talált gyanús körülményeket.

(via)

Rejtélyes esetek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top