nlc.hu
Család

Az augusztus 20. esti időjárás

Nem tesz be az időjárás az esti tűzijátéknak

A Meteorológiai Szolgálat szerint az esti tűzijátékot biztos nem zavarja meg az időjárás.

Este már semmi esélye a csapadéknak. Bár lesznek felhők az égen, ezek a tűzijátékot biztosan nem zavarják – tette közzé Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat. Mint írták: “legalább 15 éve kitüntetett figyelem övezi nemzeti ünnepünk időjárását. (…)  “szerencsére idén nagyon jó hírekkel” tudnak szolgálni.

Napközben a gomolyfelhők mellett sok napsütés várható, a hőmérséklet pedig “elviselhető” tartományban marad, a 30 Celsius-fokot szinte sehol sem éri el a hőmérséklet. Említésre méltó csapadék legfeljebb a nyugati határnál lehet Ausztria felől besodródó záporok formájában, de az ország 99 százalékán nem fog esni – hangsúlyozták.

tűzijáték

Az augusztus 20-i tűzijáték előkészületei 2021. augusztus 19-én – MTI/Balogh Zoltán 

A levegő szinte meg se mozdul majd, emiatt azonban a hőmérséklet gyorsan csökken. Este 9 óra körül még jellemzően 20 fok körüli értékekre lehet számítani, de este 10-11 óra táján ennél már akár 3-5 fokkal is hűvösebb lehet.

(MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top