nlc.hu
Család

Rátámadt az ápolókra egy 17 éves lány

Őrjöngve támadt az ápolókra egy 17 éves lány a váci kórházban

Befejeződött a nyomozás a kórházban részegen őrjöngő és az ápolókra rátámadó tinédzser lány ügyében.
Sziréna

A váci rendőrök befejezték a nyomozást annak a 17 éves budapesti lánynak az ügyében, aki ittasan őrjöngve rátámadt a kórházi ápolókra – írja a Police.hu.

Az eset még április 18-án hajnalban történt egy váci kórházban. Az ellátásra bekerült fiatal lány önkívületi állapotban hadonászott, káromkodva ordibált, köpködött, miközben három ápolót megrúgott. Az egyiket a kezén, a másikat a mellkasán, a harmadikat az alkarján találta el rúgásaival. Az egészségügyi személyzet három tagjának könnyű sérülése keletkezett.

Kihallgatásán a 17 éves lány azt mondta, hogy egy házibuliban sokat ivott, de hogy mi történt vele azután, azt nem tudta felidézni. A következő emléke az, hogy a kórházban ébredt. Fogalma sem volt, mi történt vele és miket tett a kiesett órákban.

A Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást befejezte, a nyomozás iratait átadta az ügyészségnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top