nlc.hu
Család

Két lánya testvérének a 46 éves anyukát - videó

Sokan nézik két lánya testvérének a hétgyermekes anyukát – videó

Jessica Enslow utolsó terhessége után döntött úgy, hogy ideje életmódot váltani.

A 46 éves, hétgyermekes Jessica Enslownak gyakran bókolnak azzal, hogy akár két idősebb lánya, a 18 éves Lauren és a 26 éves Alyssa testvére is lehetne, olyan jól néz ki, így van ez akkor is, amikor valamelyik közösségi oldalra olyan képet posztolt, amin együtt szerepel velük, a kommentekben sokan szoktak hitetlenkedni, és azt gondolják, nem anya és lányai, hanem három nővár látható a felvételeken.

Jessica Enslow négy gyermeke született az első házasságából, második férjével pedig három közös gyermekük van. Miután 2013-ban világra jött legkisebb gyermekük, saját állítása szerint lelkileg egy nehezebb időszakot élt meg, és miután nem jött rá a farmernadrág, amit a várandóssága előtt viselt, úgy döntött, ideje életmódot váltani. Amellett, hogy igyekszik egészségesen étkezni, hetente háromszor jár edzeni, és azt mondja, jobb formában van mint első terhessége előtt.

És nemcsak ő ügyel arra, hogy rendszeresen mozogjon, férje, Robert is rendszeresen edz, és igyekeznek akkor időt szakítani erre, amikor a gyerekek iskolában vannak. Egy korábbi Instagram-posztban arról is beszélt, lehet, hogy beiktatnak még egy edzésnapot szombatra, és az egyik idősebb gyermeket kérik majd meg, hogy vigyázzon addig a kisebbekre. 

Jessica Enslow

Jessica Enslow második férjével, Roberttel és gyermekeivel 2017-ben. (Fotó: Profimedia)

(via Mirror)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top